El projecte d’empoderament veïnal A-porta es desplega a Santa Coloma de Gramenet

El projecte d’empoderament veïnal A-porta, de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), es desplegarà a Santa Coloma de Gramenet. Un equip de 8 Picaportes -veïnes del mateix barri que assessoren el seu veïnat visitant totes i cadascuna de les llars del barri- picaran la porta dels seu veïnat per tal de donar consells i recursos per a reduir-hi la vulnerabilitat energètica.

Santa Coloma és la quarta ciutat catalana que acull l’”A-porta, acompanyant porta a porta”, que s’ha desplegat també a barris de Barcelona, Tarragona i Reus, i que el 2020 es preveu també comenci a dos barris més de dues noves ciutats. El seu objectiu és fer acompanyament i assessorar veïnes i veïns de barris sobre diferents problemàtiques, com la vulnerabilitat energètica, la desocupació, la recollida selectiva, la manca de recursos, etc.