La Fundació CONFAVC forma part del Consell de Responsabilitat Social dels FGC

Divendres 12 d juliol es va constituïr el Consell de Responsabilitat Social dels FGC, òrgan al qual la Fundació CONFAVC va ser convidada a formar-hi part i que té com objectiu principal potenciar la vessant relacional de la companyia amb diferents sectors de la societat.

El Consell és un òrgan consultiu que vol institucionalitzar el diàleg directe i obert amb les persones usuàries d’FGC, les persones que treballen a la companyia, les empreses proveïdores, l’Administració i el país, el territori i la societat. A la vegada, també assessorarà els òrgans de govern i la direcció de l’empresa en matèria de Responsabilitat Social mitjançant la formulació de propostes i informes amb caràcter de recomanacions.

Per encarar aquestes línis de treball, el Consell de Responsabilitat Social d’FGC és reunirà un mínim de dues vegades a l’any i està format per persones de reconegut prestigi professional i social en diversos àmbit vinculats amb la Responsabilitat Social. 

La presidència del Consell recau en el president d’FGC, Ricard Font, i la vicepresidència en la directora d’Organització i Persones de la companyia, Juliana Vilert. També formen aquest Consell entitats com CCOO i la UGT de Catalunya, la Taula del Tercer Sector, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya; el  Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) i de la Federació ECOM; l’observatori Dona Empresa i Economia; FACUA Consumidors en Acció; el consultor expert en meteorologia, Alfred Rodríguez,

L’activitat i els compromisos d’FGC en matèria de responsabilitat social són consultables a l’apartat Informació Corporativa del web www.fgc.cat, així com al Portal FGC Transparència http://transparencia.fgc.cat.