A-porta participa a la primera caminada popular del Pla d’Acció Comunitària de Can Peguera

El projecte A-porta, encapçalat per la coordinadora de Can Peguera Cristina Barriach, ha participat aquest cap de setmana a la primera caminada popular del Pla d’Acció Comunitària de Can Peguera (Nou Barris, Barcelona). Amb la implicació a la passejada, el projecte mostra el seu reconeixement a la tasca que està desenvolupant el pla i l’esforç dels veïns i les veïnes que hi formen part. 

El Pla té com a objectiu principal millorar la realitat i capacitats del barri de Can Peguera i les condicions de vida de les persones que hi viuen. Entre d’altres actuacions, el pla d’acció comunitària dona acompanyament i suport a les persones grans, els i les joves (espai familiar i jove i casalet d’estiu), les persones immigrades que arriben al barri (amb un protocol de benvinguda) i els pares i mares.

A Can Peguera, el projecte A-porta va començar ara farà un any.  La missió dels Picaportes- els veïns i les veïnes formades del mateix barri que van porta a porta- tenia un doble objectiu: conèixer com poden afectar les obres de remodelació del barri en un futur i si les famílies volen continuar o marxar. I, per una altra banda, el porta a porta desplegat ha servit per a conèixer la situació laboral dels membres de les llars familiars.