A-porta, present a les jornades de projectes veïnals comunitaris d’Àvila

Aquest cap de setmana, la Confederació d’Associacions Veïnals de la CONFAVC ha participat a les “Jornadas de ODS de la Cavecal Cyl” La Confederación de Asociaciones de Vecinos de Castilla y León (CAVECAL), celebrada a Àvila. De mans de la tècnica de projectes de la CONFAVC, Alba Gómez, el programa d’apoderament veïnal A-porta ha estat un dels projectes comunitaris que s’ha explicat a la jornada, a la qual també hi ha participat la FRAVM (Federación Regional de Asociaciones Vecinales de Madrid).

A l’acte, organitzat entre la Conselleria de la Presidència de la província d’Àvila i CAVECAL, hi han participat prop de 100 persones procedents de totes les províncies de Castella Lleó. La jornada estava relacionada amb els actes en tota la Comunitat amb motiu de la celebració del Dia Internacional per l’Erradicació de la Pobresa que es commemora el 17 d’octubre.