Els picaportes arriben als 1.000 habitatges visitats a la zona Nord de Barcelona

Durant el mes de maig, l‘equip de Picaportes del barri barceloní de la zona Nord ha assolit la xifra de 1.000 entrevistes realitzades als seus veïns.

Els 1.000 habitatges visitats han rebut l’ajuda dels picaportes per a prendre consciència de la problemàtica de la pobresa energètica a casa seva, han analitzat la seva situació i els han donat consells útils per a fer-los front. El projecte va començar la seva tasca de lluita contra la pobresa energètica al barri al novembre de 2016

Ara fa uns mesos, donat l’èxit de la prova pilot, es va decidir donar continuïtat al projecte fins el 2019 amb l’objectiu de 3.631 llars de la Zona Nord del Districte: Ciutat Meridiana, Torrebaró i Vallbona, amb el compromís dels següents partners: Ajuntament barceloní, AGBAR i l‘Obra Social de “la Caixa”.