El projecte A-porta, escollit per l’institut escola Oriol Martorell per a contribuir a l’estalvi energètic

L’institut Escola Artístic Oriol Martorell ha escollit el projecte A-porta de CONFAVC per destinar la quantia del premi que ha guanyat per la seva participació en el projecte «Marató de l’Estalvi Energètic», organitzat per l’Ajuntament de Barcelona.

De tots els projectes socials de Barcelona, l’escola ha decidit donar la quantia del premi a A-porta per contribuir a l’estalvi energètic. La donació de la quantia es farà els propers dies per tal que A-porta continuï desenvolupant la seva tasca d’acabar amb situacions de risc social i pobresa energètica entrant porta a porta a les llars més vulnerables.

La presentació del projecte A-porta la van fer el membre de la junta de CONFAVC, Celso Pérez, i les picaportes Gladys Tantean i Yolanda Fernández als alumnes de 5è de primària del IEA Oriol Martorell. Els Picaportes són persones del mateix barri, compromeses, respectades, carismàtiques en el seu entorn i solidàries amb el conjunt dels habitants del seu barri, que arribaran a les llars personalment a través del porta a porta.