Primer toc de porta al barri barceloní de Can Peguera

Ahir 15 de novembre els Picaportes Rudolf Paulini i Vanesa Montañez van inaugurar l’arrencada del projecte A-porta al barri barceloní de Can Peguera, que ha d’arribar a fer un acompanyament de 650 habitatges al llarg de 4 mesos.

En aquesta ocasió, la missió de l’equip dels 8 Picaportes té un doble objectiu: conèixer què pensen les famílies de les obres de remodelació del barri i si volen continuar o marxar i quina és la seva situació laboral. Una informació vertebral a partir de la qual l’AV de Can Peguera pretén poder formular propostes d’autocupació en l’àmbit cooperatiu.

Cal esmentar que Can Peguera és el tercer barri on arriba el projecte A-porta, després d’haver-se desplegat en una prova pilot a Ciutat Meridiana – ara en fase de pròrroga pels bons resultats- i del barri tarragoní de Campclar des del mes de juliol passat.