Arrenca a Can Peguera A-porta amb una doble missió social

Després  de mesos de treball previ, aquests primers dies de novembre arrenca el projecte A-porta al barri barceloní de Can Peguera que ha d’arribar a 650 habitatges.

En aquesta ocasió, la missió dels Picaportes- els veïns i les veïnes formades del mateix barri que van porta a porta- té un doble objectiu: per una banda conèixer com poden afectar les obres de remodelació del barri en un futur i si les famílies volen continuar o marxar. Per altra banda, el porta a porta ha de servir també per a conèixer la situació laboral dels membres de les llars familiars. A partir d’aquesta radiografia laboral, l’AV de Can Paguera pretén poder formular propostes d’autocupació en l’àmbit cooperatiu.

Durant aquesta fase de preparació cal destacar l’alta coordinació i treballa en xarxa amb les entitats que treballen al barri aquests aspectes.