Oferta laboral per la Coordinació d’A-porta a Can Peguera

La CONFAVC a través de la seva Fundació posarà en marxa a partir de mitjans de setembre el projecte A-porta, un innovador programa social que ja s’està desplegant a la Ciutat Meridiana(Barcelona) i a Campclar (Tarragona) i a partir del 12 de setembre es desplegarà al barri Can Peguera de Barcelona. En aquest cas el programa tindrà com a missió prioritària la detecció de actualitzada de necessitats envers la desocupació o precarietat laboral. Cal destacar que A-porta està basat en la iniciativa francesa de VoisinMalin.

Per aquest programa la CONFAVC obre una convocatòria pública – fins el 4 de setembre inclòs – per a cobrir la plaça de coordinador/a del projecte a Can Paguera: una persona clau en lideratge d’equips i amb experiència en intervenció social.

El contracte que s’ofereix és d’obra i serveis a jornada completa amb una durada de 8 mesos. Cal enviar els currículums i la carta de presentació a alba@confavc.cat

Per informació addicional: 93 268 89 80 ( Veure requisits).