Vuit alumnes d’Aula Actual becats per de la Fundació Agbar

Amb paraules emotives del president de la Fundació CONFAVC, Jordi Giró, apel·lant a la lluita per la igualtat d’oportunitats en àmbits tant puntals com l’educació i la sanitat, ahir es va fer la cerimònia d’atorgament de les beques ” Joves Talents” per estudis universitaris que van rebre vuit estudiants de centres involucrats al projecte veïnal Aula Actual.

L’objectiu del qual és donar suport a la formació de joves amb talent però amb recursos econòmics limitats en l’àmbit de l’aigua i el medi ambient. Aquests cinc joves se sumaran als tres estudiants que ja gaudeixen d’aquesta beca des del curs passat.

Les beques “Joves Talents” sorgeixen de la col·laboració entre la Fundació Agbar i la Fundació CONFAVC i consten del pagament íntegre de la matrícula i fins a 1.500 euros en concepte de despeses personals associades. Per poder accedir a una beca, l’equip dAula Actual i laFundació Agbar van analitzar l’expedient acadèmic dels i les candidates que procedeixen dels centres que participen al programa veïnalAula Actual. També s’analitza especialment la situació socioeconòmica – es prioritzen llars amb risc d’exclusió docial- i la motivació personal a través de la sol·licitud d’informació pertinent i la realització d’entrevistes en profunditat. Els estudis becats es podran cursar a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya o la Universitat Pompeu Fabra.