Es convoca una oferta laboral a Tarragona de Coordinador/a del projecte A-Porta

La CONFAVC posarà en marxa a partir del mes de maig el projecte A-porta, un ambiciós programa social – inspirat en el projecte francès Voisin Malin– que té l’objectiu de recuperar la confiança i el compromís de les persones residents als barris populars. A Catalunya el projecte pilot va arrencar al barri de Ciutat Meridiana, i a causa dels bons resultats es desplegarà al barri de Camp Clar de Tarragona.

Per aquest programa la CONFAVC obre una convocatòria pública a Tarragona -fins el 13 d’abril inclòs-per a cobrir la plaça de coordinador/a del projecte: una persona clau en lideratge d’equips i amb experiència en intervenció social.

El contracte que s’ofereix és d’obra i serveis a jornada completa. Cal enviar els currículums i la carta de presentació a alba@confavc.cat
Per informació addicional: 93 268 89 80 (Veure informació del projecte, i requisits pdf).