L’Informatiu de RTVE es fa ressò d’A-porta

picaportes3Titllant d’A-porta com un projecte «pioner d’Espanya» ja que «són els propis veïns que assessoren sobre la pobresa energètica» ahir el L’Informatiu del Circuit català de RTVE parlava d’aquest projecte veïnal que ja ha visitat i acompanyat 456 llars de Ciutat Meridiana des de que el 19 de novembre va arrencar.

En la peça informativa, les mateixes persones que formen part de l’equip mobilitzat – els anomenats Pica-portes- com la Souad Bouzid i la Sara Cervelló, i el coordinador del projecte, Celso Pérez, expliquen els punts forts d’aquest programa veïnal de la CONFAVC : saber escoltar i acompanyar al veïnat amb problemes energètics des de la complicitat, ja que elles i ells també són veïnes del mateix barri.

Una clau que posava en valor d’igual manera el president de la CONFAVC, Jordi Giró, i la regidora del districte, Janet Sanz, i que fa que el veïnat visitat respongui d’una altra manera a com ho faria si aquest equip no fos del barri i es tractés de personal de l’administració extern.