Arrenca A-porta, amb el primer toc de porta de la Dolores

toc d'Aporta3El 19 de novembre la Dolores Delgado va donar el primer “toc de porta” del programa A-porta, esdevenint així la primera Picaporta en endegar el programa. Posteriorment 13 veïns o veïnes del barri van proseguir amb l’acompanyament porta a porta d’altres llars, amb l’objectiu de controlar els problemes d’eficiència energètica de les llars. L’impacte en les despeses és molt rellevant, d’aquí l’ interès de saber el valor (i el cost) i explicar com utilitzar millor els serveis bàsics, assumint nous hàbits i coneixent l’accés a possibles ajudes.

A-porta té l’objectiu d’arribarà porta-a-porta a 672 habitatges de l’esmentat barri i busca poder fer un seguiments dels problemes d’eficiència energètica d’una manera personalitzada a les llars d’un dels barris barcelonins més malmès per la crisi econòmica.