A-porta participa a la jornada d’inspiració de l’Associació l’Antic de Manresa

El projecte A-porta de la Fundació CONFAVC participarà a la jornada d’inspiració sobre projectes comunitaris que organitza l’Associació l’Antic de Manresa, el proper 16 de juliol. L’objectiu de la trobada és perquè responsables de projectes ciutadans nascuts a altres barris de la ciutat i a diferents municipis catalans expliquin la seva experiència a l’hora de buscar solucions a problemes dels barris.

En la jornada s’han convocat quatre projectes catalans que treballen l’element comunitari als barris per tal de generar cohesió social, apoderar el veïnat i millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen, que són precisament les insígnies del projecte A-porta: fer xarxa comunitària, acompanyar, apoderar i millorar la vida dels veïns i veïnes dels barris amb problemàtiques concretes. Per part d’A-porta assistirà el director adjunt i coordinador del projecte a la Zona Nord de Barcelona, Celso Pérez.

L’acte consistirà en una sessió d’inspiració entre les entitats sobre projectes comunitaris, que ha de servir als membres de la taula de treball de l’associació, que es reuneix des del gener d’enguany, per veure referents, agafar idees per a la construcció de projectes de cohesió social pel centre històric de Manresa i per vincular noves persones a l’Associació l’Antic de Manresa. És un projecte que rep el suport de la xarxa europea Urbact Regrow City, de la qual Manresa forma part.

La trobada d’entitats serà de les 19.30 a les 21h al bar dels Carlins de Manresa. L’assistència és lliure i limitada i es demana confirmació d’assistència mitjançant un formulari.

Els altres projectes que participaran a la jornada són Edificis Positiu; el Pla de Desenvolupament Comunitari dels barris del Xup i la Balconada de Manresa i l’Associació Barri Antic de Valls.