La Fundació CONFAVC signa un conveni amb la Fundació Agbar per a becar a joves estudiants

Presentació beques_DEF_v4Amb l’objectiu de donar suport a la formació de joves amb recursos econòmics limitats, la Fundació CONFAVC ha signat un conveni amb la Fundació Agbar que permetrà becar un màxim de 7 joves per tal que puguin realitzar estudis universitaris. La Fundació CONFAVC  serà la a responsable d’analitzar les candidatures per determinar quines estudiants les reben a través del programa veïnal Aula Actual que treballa amb instituts d’educació secundària. Aquest és el contingut de l’acord signat entre Ignacio Escudero, en representació de la Fundació Agbar  i Jordi Giró, com a representant de la CONFAVC i la seva Fundació.

El programa de beques “Joves Talents” està destinat a fomentar el desenvolupament formatiu de persones amb talent, però sense prou recursos econòmics. Les beques s’especialitzen en els camps de la transformació digital, la innovació, la sostenibilitat i el desenvolupament social. Els joves que accedeixin a les beques obtindran el pagament íntegre de la matrícula i fins a 1.500 euros en concepte de despeses personals associades.

Els estudis becats es podran cursar en les institucions següents: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya o Universitat Pompeu Fabra.

Per poder accedir a una beca, s’analitzarà l’expedient acadèmic, la situació socioeconòmica i la motivació personal a través de la sol·licitud d’informació pertinent i la realització d’entrevistes en profunditat.

Col·laboració entre la Fundació Agbar i la Fundació CONFAVC

Les beques “Joves Talents” sorgeixen de la col·laboració entre la Fundació Agbar  i la Fundació de la CONFAVC per ajudar els col·lectius més vulnerables de la societat, cadascuna des del seu àmbit d’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *